Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خرداد»
2024-05-03@21:56:53 GMT

اینجا ایران است؛صدای سیستان و بلوچستان را نداریم!

تاریخ انتشار: ۱۳ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۹۶۴۳۰۹

سرویس اجتماعی خرداد-عبدالرضا کنی:روزگاری پیچ رادیو را که روی موج خاص تنظیم می کردی، صدای گوینده از پشت تریبون طنین انداز می‌شد که اینجا... است، صدای ما را از رادیو ... می شنوید. این یک صوت خشک و خالی نبود، ترنم حیات بود و آواز مدرنیسم و زندگی تازه، حالا در دنیایی که مجازستان حرف اول و آخر ارتباطات انسانی را در دنیای مدرن می زند و به مثابه شاهرگ حیاتی می ماند، 18 روز است که اهالی سیستان و بلوچستان صدایی و سهمی در این عرصه ندارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



به گزارش خرداد، پس از فعل و انفعالات پسا اجرای افزایش قیمت بنزین و دستور قطع اینترنت بین المللی در سراسر کشور، به شکل تدریجی و در بازه زمانی دو هفته ای اینترنت در سطوح و نقاط مختلف به وضعیت قبلی بازگشت اما با گذشت 18 روز هنوز سیاستان و بلوچستان اینترنت ندارد.
استانی زرخیر با استعداد بالقوه و طبیعتی ستودنی، مردمانی سخاوتمند و بلند طبع، آرام و دوست داشتنی، موقعیت ژئوپلتیکی خاص و منحصر به فرد در دروازه‌های شرقی ایران بزرگ با حیطه نفوذ چند صد میلیونی در جنوب شرق آسیا  بازارهای بالقوه آن، ایستاده بر نقطه کانونی کریدور ارتباطی شمال- جنوب، شرق-غرب، تمدنی بس کهن و جاذبه های گردشگری که حتی شماری از آن در جهان نیز بی همتاست.
باید به این استان رفته و با مردمانش لختی معاشرت کرده باشید تا به عینه سخاوت و مناعت طبع و مردم نوازی آنان را با گوشت و پوست خود لمس و درک کرده باشید، آنانی که در عین محرویت و عقب ماندگی توسعه ای و تبلیغات پردامنه و شرارت دشمنان نام و نشان دار، هیچ گاه در پیوستگی با مام میهن فروگذاری نکرده و در بزنگاه ها درخشان به میدان آمده اند. نمونه اش همین انتخابات های اخیر و مشارکت 73 درصدی در حمایت از رئیس جمهوری منتخب یا همین اتفاقات اخیر که کم ترین میزان خشونت را داشته است.
حال این مردم که در عین محرومیت از پا ننشسته و بی مهری ها را وقع ننهاده و خود با هزار سختی و مشکلات از معبر اینترنت و جهان بی فاصله آن به معرفی کسب و کارها و نقاط گردشگری ناب و بکر این خطه بی تکرار همت گمارده بودند، اکنون با این قطع بلند مدت اینترنت همه آن بافته ها را رشته می بینند و نیاز به اهتمام جدی و فوری برای رفع این مشکل عجیب و این انسداد بلند مدت با انگیزه نامشخص دارند.

براستی چرا باید همه جای ایران اینترنت داشته باشند و این استان محروم از این حق بدیهی و انسانی در این عرصه تبادل اطلاعات و ارتباطات انسانی باشند؟
حق مردم سیستان و بلوچستان نیست که اینگونه با محرومیت های مضاعف دست و پنجه نرم کنند و صدایشان هم به گوش کسی نرسد. البته که ما را یارای وصل این مهم نیست اما می توانیم و می بایست صدای آنان باشیم تا شاید به گوش مسئولان محترم برسد که اینجا ایران است اما صدای سیستان و بلوچستان را نداریم!
برچسب ها: اینترنت ، قطع اینترنت ، سیستان و بلوچستان ، محرومیت ، قیمت بنزین

منبع: خرداد

کلیدواژه: اینترنت قطع اینترنت سیستان و بلوچستان محرومیت قیمت بنزین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۶۴۳۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ستاد اقتصادی نحوه مشارکت مردم را در توسعه استان تبیین کند

محمد کرمی در جلسه بررسی فرصت‌های سرمایه گذاری سیستان‌وبلوچستان اظهارکرد: وظیفه ستاد اقتصادی، طراحی بخش‌های مختلف اقتصادی است که به ما راه توسعه، توانمندسازی و روش‌های اقتصادی را نشان دهد و در این زمینه باید سیاست گذاری کند.

وی با بیان اینکه ستاد اقتصادی باید نحوه مشارکت مردم و روش اجرا را سیاست‌گذاری و بر روی راهبردهای اصلی تمرکز داشته باشد و تبیین کند، افزود: باید به جذب سرمایه و سرمایه‌گذاری در سیستان و بلوچستان کمک کنیم و آنها را پای کار پروژه‌های بزرگ این استان بیاوریم و با فروش سهام، مشارکت مردم را در طرح های اقتصادی افزایش دهیم.

استاندار سیستان و بلوچستان تاکید کرد: دانش آموزان و دانشجویان را باید در قالب تعاونی‌ها و شرکت‌های دانش بنیان در طرح‌ها و پروژه‌های اقتصادی مشارکت دهیم و این امر باید به سرعت توسعه پیدا کند.

وی خاطرنشان کرد: بیش از ۵۴ درصد از دانشجویان استان در رشته‌های علوم انسانی در حال تحصیل هستند و در بخش‌های مختلف اقتصادی از جمله کشاورزی، شیلات، تجارت، معادن و صنایع فرآوری با کمبود و فقدان طراح متخصص و نخبه مواجه هستیم.

کرمی تصریح کرد: شرکت‌هایی داریم که تولیدات کم ولی ارزآوری زیاد برای سیستان و بلوچستان دارند و باید روی این شرکت‌ها سرمایه‌گذاری ویژه شود.

وی ادامه داد: در بخش کشاورزی و داروهای گیاهی کارخانه‌ای برای فرآوری داروهای گیاهی در سیستان و بلوچستان نداریم و این محصول به صورت خام در بازار عرضه می‌شود، باید این سرمایه در استان فرآوری شود.

استاندار سیستان و بلوچستان تاکید کرد: باید جوانان و دانش آموزان را توانمند و ذهن‌های آنان را برای توسعه طرح‌های اقتصادی آماده کنیم، زیرا بخشی از ایده‌ها خیال پردازی است که توسط ذهن دانش آموزان صورت می‌گیرد و به مرور زمان تبدیل به محصول می‌شود.

وی بیان کرد: به فضل الهی و توکل بر خداوند شرایط حال حاضر را تغییر می‌دهیم و یقین داریم با عنایت‌های الهی این امر شدنی است.

کرمی با تاکید بر اینکه کاری که با تلاش انجام می‌شود با دعا حل نمی‌شود، افزود: خداوند متعال راه حل را برای ما مشخص کرده و به همین دلیل است که پیامبر گرامی می‌فرماید؛ «کار، تلاش و کوشش عبادت است» و کارمندان زمانی که به یاد و در راه خدا و مردم کار و تلاش می‌کنند در واقع عبادت و عمل صالح انجام دادند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • دفاع دانشجویان از مردم فلسطین نشان‌ می‌دهد حرف حق جای خود را باز می‌کند
  • تعاونی‌های صید و صیادی در سیستان و بلوچستان احیا می‌شوند
  • نماینده مجلس: احساس عدم امنیت مردم سیستان و بلوچستان را زجر می‌دهد
  • ببینید | حمله جنگنده‌های اسرائیل به دمشق؛ صدای انفجار بلند شد
  • شهرداری‌ها مردم را در پروژه‌های مربوط به شهر مشارکت دهند
  • ستاد اقتصادی نحوه مشارکت مردم را در توسعه استان تبیین کند
  • سفر سرپرست وزارت صنعت و تجارت طالبان به ایران
  • مردم سیستان و بلوچستان باید از ثروت‌های استان بهره‌مند شوند
  • پژوهش بدون اجرا هیچ فایده‌ای به حال ‌مردم ندارد
  • کمتر از یک درصد از افراد واجد شرایط در سیستان و بلوچستان خون اهدا می‌کنند