Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-05-03@19:15:51 GMT

ایرانیان باید نگران قطع اینترنت باشند؟

تاریخ انتشار: ۲۳ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۰۹۵۸۰۹

ایرانیان باید نگران قطع اینترنت باشند؟

آفتاب‌‌نیوز :

سرویس سیاسی- اظهارات اخیر "حسن روحانی" رییس‌جمهور درباره اینترنت ملی و بومی، اضطراب را در میان طیف وسیعی از کاربران اینترنت در ایران ایجاد کرده است. آنان نگران هستند که بزودی ایران به طور کامل از شبکه ارتباطات جهانی جدا شده و اینترنت در ایران که راه ارتباط با جهان بیرون است از دسترس خارج شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش آفتاب‌نیوز؛ اندیشکده "شورای آتلانتیک" در گزارشی با اشاره به نگرانی ایرانیان از قطع اینترنت در ایران می‌نویسد: "روحانی اخیرا گفت که ایران درصدد است تا شبکه اطلاعات ملی داخلی خود را به گونه‌ای ارتقا و گسترش دهد تا ایرانیان برای تامین اطلاعات خود نیازی به شبکه‌های خارجی نداشته باشند. شبکه ملی اطلاعات در ایران از سوی مقام‌های ایرانی اصطلاحی است که برای اشاره به اینترنت داخلی کشور مورد استفاده قرار می‌گیرد. این شبکه از زمان اعتراضات به نتیجه انتخابات ریاست‌جمهوری سال 2009 میلادی توسعه یافته است. از جنبه نظری این شبکه می‌تواند پیامدهای مثبتی برای مشاغل و شهروندان ایرانی داشته باشد با این حال، پیامد منفی آن در عمل می‌تواند جایگزین شدن این شبکه داخلی با اینترنت جهانی باشد. سیاوش 41 ساله بنیانگذار یک تجارت اینترنتی آنلاین می‌گوید روحانی این‌بار جای تردیدی باقی نگذاشت و به وضوح اهداف درباره اینترنت را بیان کرد".

این اندیشکده در ادامه می‌‌نویسد: "در طول اعتراضات اخیر در ایران دسترسی ایرانیان به اینترنت قطع شد. در این مدت، مبادلات و نقل و انتقال‌های بانکی و برخی از خدمات عمومی از جمله سیستم‌های آنلاین وزراتخانه‌های دولتی که متصل به شبکه اطلاعات ملی هستند در دسترس بودند و برخی از مشاغل داخلی از جمله اپلیکیشن‌های اسنپ برای حمل و نقل مسافران نیز در دسترس کاربران قرار داشتند. قطع اینترنت جهانی در ایران، واکنش به اعتراضات بود.

این اندیشکده در بخش پایانی گزارش خود می‌نویسد: "رعنا" 28 ساله می‌گوید آرزویش همواره این بود که در کشورش باشد و به آینده‌ای بهتر امیدوار باشد اما اکنون او به فکر رفتن از ایران است. او می‌گوید در صورت عدم وجود اینترنت جهانی تمام شغل و زندگی‌اش در معرض خطر قرار خواهد گرفت و مختل می‌شود. او با اشاره به کره شمالی، می‌گوید: ما دائما در عدم قطعیت به سر می‌بریم. اکنون نیز باید نگران اینترنت و سرنوشت آن باشیم".

منبع: آفتاب

کلیدواژه: اینترنت ملی حسن روحانی رییس جمهور قطع اینترنت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۹۵۸۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرانسه جایگاه خود را بین ۱۰ اقتصاد برتر از دست می‌دهد

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا، راشاتودی در گزارشی نوشت: صندوق بین المللی پول مستقر در واشنگتن انتظار دارد سهم فرانسه از تولید ناخالص داخلی جهانی بر حسب برابری قدرت خرید (PPP) در سال ۲۰۲۹ به ۱.۹۸ درصد کاهش یابد، در حالی که تحلیلگران صندوق بین المللی پول در سال گذشته این رقم را معادل ۲.۲ درصد ثبت کرده بودند.

آخرین پیش بینی‌های صندوق نشان می‌دهد که کسری بودجه فرانسه تا سال ۲۰۲۹ بالای ۴ درصد باقی خواهد ماند و انتظار می‌رود بدهی عمومی ۱۱۵ درصد بیشتر از تولید ناخالص داخلی (GDP) شود. کمیسیون اروپا قبلاً در واکنش به برنامه بودجه سال ۲۰۲۴ فرانسه، تضاد بالقوه با قوانین مالی اتحادیه اروپا را گوشزد و تأکید کرد که چشم انداز فعلی، خطر تعدیل رتبه فرانسه توسط آژانس‌های رتبه بندی جهانی را به همراه دارد.

بر اساس این پایگاه داده که در اوایل ماه جاری میلادی به‌روزرسانی شد، انگلیس که انتظار می‌رود سهم آن از تولید ناخالص داخلی جهانی در سال ۲۰۲۹ معادل ۲.۲ درصد بر اساس PPP باشد، دهمین اقتصاد بزرگ جهان خواهد شد. در همین حال، پیش بینی می‌شود که ترکیه جایگاه نهم را به خود اختصاص دهد، زیرا سهم این کشور در پنج سال آینده به ۲.۰۹ ٪ خواهد رسید.

پیش بینی می‌شود که در راس ۵ کشور برتر در اقتصاد جهانی، چین خواهند بود که تا سال ۲۰۲۹ معادل ۱۹.۴۸ درصد از تولید ناخالص داخلی جهان را به خود اختصاص خواهد داد، همچنین ایالات متحده (۱۴.۷۲ درصد)، هند (۹.۲۳ درصد)، ژاپن (۳.۲۱ درصد) و اندونزی (۲.۷۹ درصد) در رتبه‌های بعدی خواهند بود. شایان ذکر است که آلمان (۲.۷۷%)، روسیه (۲.۷۱%) و برزیل (۲.۱۹%) نیز در لیست ده کشور برتر از لحاظ اقتصادی قرار دارند.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ممنوعیت تیک‌تاک به «شکاف اینترنت» سرعت می‌بخشد
  • امیرعبداللهیان: ایرانیانی که نگران تردد خود به ایران هستند، می‌توانند با مراجعه به سامانه پرسمان تردد، از سفر بدون مشکل خود به کشور مطمئن شوند
  • ۴۱ درصد آمریکایی‌ها نگران وقوع جنگ داخلی هستند
  • توسعه ارتباطات سیار با نصب و راه‌اندازی دکل اینترنت سرعت در قلعه خواجه
  • امیرعبداللهیان: ایرانیان معدودی تحت تاثیر فضاسازی رسانه‌های معاند نگران تردد خود به ایران هستند/ آنها می‌توانند با مراجعه به سامانه پرسمان تردد وزارت خارجه از سفر بدون مشکل خود به کشور مطمئن شوند
  • اینترنت فورجی به قمر زمین می‌رود
  • ارزش های اخلاقی در ایرانیان بالاترین رتبه را در جهان دارد
  • پشت‌پرده گزارش بی‌بی‌سی درباره مرگ نیکا شاکرمی
  • (ویدیو) امکان تماس تصویری بدون نیاز به اینترنت در ایران!
  • فرانسه جایگاه خود را بین ۱۰ اقتصاد برتر از دست می‌دهد