Web Analytics Made Easy - Statcounter

شرق نوشت: نت‌بلاکس، نهاد ناظر بر وضعیت اینترنت جهانی، می‌گوید که بیش از ۲۰ درصد فعالیت شبکه اینترنت در ایران قطع شده است و این مشکل همچنان ادامه دارد. این نهاد اعلام کرد این قطعی و اختلال درخورتوجه است و اپراتورهای ایرانسل و درگاه شرکت ارتباطات زیرساخت ایران را تحت تأثیر قرار داده است.

‌قطع گسترده اینترنت در ایران دوباره خبرساز شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نت‌بلاکس، نهاد ناظر بر وضعیت اینترنت جهانی، می‌گوید که بیش از ۲۰ درصد فعالیت شبکه اینترنت در ایران قطع شده است و این مشکل همچنان ادامه دارد. این نهاد اعلام کرد این قطعی و اختلال درخورتوجه است و اپراتورهای ایرانسل و درگاه شرکت ارتباطات زیرساخت ایران را تحت تأثیر قرار داده است.

کاربران اینترنت موبایل همراه اول در تهران، تبریز، شیراز، اصفهان و مشهد هم گزارش می‌دهند که حتی برای دسترسی به گوگل هم با مشکلات جدی مواجه شده‌اند. طبق گزارش شبکه تشخیص و تجزیه و تحلیل قطعی اینترنت (IODA) قطعی و اختلال اینترنت در استان هرمزگان بیشتر از سایر استان‌ها بوده است.

همچنین کاربران اینترنت موبایل ایرانسل وضعیت بدتری داشتند و این اپراتور تقریبا از ساعت ۱۰ صبح دیروز با قطعی کامل اینترنت روبه‌رو بوده است. علاوه‌براین نرم‌افزارهای موبایلی برخی از بانک‌ها مختل شده‌اند و دسترسی به فیلترشکن‌ها هم دچار مشکل شده است.

این اتفاق در حالی رخ می‌دهد که درست یک هفته پیش کاربران ایرانی با قطع گسترده دسترسی به اینترنت مواجه شدند.

هفته پیش شرکت مخابرات ایران در واکنش به قطع اینترنت به «شرق» توضیح داد که مسئله مربوط به این شرکت نیست و بنا به توضیح وزارت ارتباطات نوسانات برق در مرکز LCT یا مرکز ارتباطات زیرساخت رخ داده است.

مرکز LCT در واقع مرکز توزیع پهنای باند اینترنت به سراسر کشور است؛ اما شرکت توزیع برق ادعای وزارت ارتباطات درباره نوسانات برقی در این مرکز را رد کرد و آن را نادرست خواند.برخی اپراتورهای تلفن همراه هم در توضیح اختلالات اینترنت و موبایل اعلام کردند که دلیل آن فرسودگی خطوط و تجهیزات زیرساختی ارتباطی است.

حالا دوباره درست پس از یک هفته اینترنت و مکالمات موبایل در ایران با اختلال گسترده مواجه شده و این بار آتش‌سوزی را علت این اتفاقات اعلام کرده‌اند و مخابرات توضیح داده است که علت آن وقوع آتش‌سوزی در یکی از حوضچه‌های ارتباطی منطقه ۸ مخابرات تهران اعلام شده است.

اداره کل ارتباطات و امور بین‌الملل شرکت مخابرات ایران هم در اطلاعیه‌ای اعلام کرد که این اختلال در برخی از خطوط ارتباطی به علت آتش‌سوزی در یکی از حوضچه‌های ارتباطی منطقه ۸ مخابرات تهران بوده و در نتیجه ارتباط مخابراتی ثابت و سیار در مناطقی از شهر، مختل شده و کارشناسان مخابراتی مشغول فعالیت به منظور رفع سریع این اختلالات هستند.

شرکت ارتباطات زیرساخت هم در پاسخ به پیگیری ایسنا، درباره علت این اختلال اعلام کرد که این موضوع در حال بررسی است.

در این زمینه صداوسیما هم با حضور میدانی در محل استقرار ساختمان LCT بدون آنکه صحنه‌های آتش‌سوزی را نمایش بدهد، گفت‌وگویی را با سخنگوی شرکت مخابرات انجام داده و در این گفت‌وگو تأکید شد که علت آتش‌سوزی از سمت آتش‌نشانی در حال بررسی است و خطوط اصلی ارتباطی رفع خرابی شده است و سایر خطوط با مسیرهای جایگزین در اختیار مشترکان قرار می‌گیرد.

این اطلاع‌رسانی مبهم موجب شده است که گمانه‌زنی‌های زیادی درباره علت از دسترس خارج‌شدن شبکه اینترنت در ایران مطرح شود. برخی کاربران آن را به حملات خارجی منتسب کرده و با این ادعا متمرکزبودن هاب توزیع اینترنت در یک منطقه را از نظر امنیتی اشتباه دانسته‌اند و برخی دیگر این اتفاقات را به اجرای طرح صیانت و محدودکردن دسترسی کاربران به اینترنت مربوط دانسته‌اند.

اختلال‌های اخیر در شبکه اینترنت با واکنش توأم با نگرانی بسیاری از کاربران در شبکه‌های اجتماعی همراه شده است. آنها معتقدند که با اجرای این طرح دسترسی آنها به شبکه آزاد جهانی محدود خواهد شد. در مقابل، دولت تأکید دارد که هدف اصلی از اجرای این طرح «صیانت از حقوق کاربران فضای مجازی» است.‌

کیوان نقره‌کار، کارشناس فناوری اطلاعات و ارتباطات، با انتقاد از اطلاع‌رسانی غیرشفاف درباره این مسئله به «شرق» گفت که در این فضا هر احتمالی می‌تواند درست باشد.

او درباره احتمال محدودسازی اینترنت با قطع سراسری شبکه هم توضیح می‌دهد که این احتمال هم وجود دارد و کلا برای اجرای طرح‌های فنی به صورت گسترده اعم از گسترش دسترسی به اینترنت یا محدودسازی آن احتمال قطع موقت شبکه اینترنت وجود دارد.

هرچند که این کارشناس فرسوده‌بودن زیرساخت‌های ارتباطی در ایران را رد نمی‌کند و می‌گوید که تحریم مانع از واردات تجهیزات مورد نیاز و به‌روز شده است و بسیاری از تجهیزات سخت‌افزاری موجود قدیمی است و با نرم‌افزارهای جدید همخوانی ندارد. ضمن اینکه فرسودگی تجهیزات می‌تواند یکی از علت‌های آتش‌سوزی باشد.

تماشاخانه آنچه باید درباره تیروئید بدانید؛ علائمی که دارید اما باورتان نمی‌شود از تیروئید است/ سهل‌انگاری می‌تواند منجر به مرگ شود (فیلم) ببینید| غواصی در شفاف‌ترین و تمیزترین آبگیر جهان/ تا عمق ۱۰۰ متری قابل مشاهده است فیلم های دیگر

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: ارتباطات زیرساخت اینترنت در ایران شبکه اینترنت آتش سوزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۴۸۴۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دلیل واقعی پاسخ منفی رانگنیک به بایرن چه بود

به گزارش "ورزش سه"، رانگنیک در یک کنفرانس مطبوعاتی می‌گوید:«من با تمام وجودم سرمربی تیم اتریش هستم. من واقعاً از این کار لذت می‌برم و مصمم هستم که مسیر خود با اتریش را با موفقیت ادامه دهم.»

و در ادامه می‌گوید:«من می‌خواهم تاکید کنم که این تصمیم، رد پیشنهاد بایرن نبوده، بلکه تصمیمی برای تیم و اهداف مشخص‌مان در اینجا بود. تمرکز کامل ما روی یورو است. هر کاری لازم باشد می‌کنیم تا آنجا که می‌توانیم در این رقابت‌ها پیش برویم.»

بایرن قبلا برای جذب ژابی آلونسو و یولیان ناگلزمان هم تلاش کرده بود اما آنها هم به این باشگاه جواب رد دادند و سمت خودشان باقی ماندند.

پاسخ منفی رانگنیک عصر چهارشنبه مشخص شده است، این مربی شخصاً با مدیران بایرن به‌صورت تلفنی صحبت کرده و انگیزه‌های خود را به آنها گفته است.

روز دوشنبه همه چیز مثبت بود. طبق اطلاعات بیلد فقط امضای قرارداد و برخی جزئیات باقی مانده بود و در بایرن همه باور کرده بودند که قرار است رانگنیک را بر روی نیمکت ببینند.

به این دلیل رانگنیک بایرن را رد کرد

رانگنیک نمی‌خواست شرایط فعلی‌اش به‌طور کامل تغییر کند. او در حال حاضر نمی‌خواست دو کار انجام دهد، یکی برنامه‌ریزی برای بایرن و قرار گرفتن در فشار کاری، و یکی رها کردن تیم ملی اتریش آن هم در حالی‌که در موقعیت خوبی با این تیم قرار دارد.

به لطف تجربه چندین ساله خود، مبتکر تاکتیکی همچنین می‌داند که هدایت یک باشگاه بزرگ به چه معناست. در مرحله فعلی زندگی، از نظر توانایی این کار برای او غیرقابل تصور است. او نمی‌خواهد در این مقطع خودش را در یک چالش جدی قرار دهد.

آیا پاسخ منفی رانگنیک به‌خاطر شخصیت اوست؟
درست همانطور که سوزی هوینس، همسر اولی هوینس، در مورد منتفی شدن حضور ژابی آلونسو در بایرن گفت «اگر او شخصیت داشته باشد در بایر لورکوزن می‌ماند.»

مارسل ریف، کارشناس بیلد، در برنامه‌اش در مورد این تصمیم رانگنیک گفت:«حالا بیایید سوزی هوینس و آنچه او گفت را در نظر بگیریم. رالف قرارداد خوبی دارد و در آنجا خوب کار می‌کند و از کارش لذت می‌برد. و بعد بایرن می‌آید و می‌گوید «این قرارداد جدید. همه چیز در اتریش از بین می‌رود، به اینجا بیا. منطقی است؟ مردم دیگر برای شخصیت مربی‌گری و تعهد و وفاداری ارزش قائل نیستند. آنها می‌گویند «بیخیال، این چیزها بی‌معنی هستند!»

ریف ادامه داد:«بیایید جنبه مثبت را در نظر بگیریم. حالا سوزی هوینس خوشحال است که یک مربی باشخصیت دیگر وجود دارد. و برعکس، یک نتیجه‌گیری دیگر هم می‌توان گرفت «باواریا دیگر آن صدایی در بیابان نیست که همه شترها به سویش می‌دوند.»

دیگر خبرها

  • تعهد اپراتورها برای پوشش فیبر نوری تا ۱۴۰۴
  • دلیل واقعی پاسخ منفی رانگنیک به بایرن چه بود
  • آغاز عملیات اجرایی طرح ملی فیبر نوری در شهر شاهدیه یزد
  • توسعه ارتباطات سیار با نصب و راه‌اندازی دکل اینترنت سرعت در قلعه خواجه
  • هدیۀ اینترنت ۳۰ گیگابایتی برای معلمان
  • ببینید | ادعای عجیب وزیر ارتباطات برای گرفتن تماس تصویری بدون اینترنت
  • اینترنت فورجی به قمر زمین می‌رود
  • اجرای شبکه برق پروژه ملی طرح نجات تبریز
  • اینترنت کوانتومی و توسعه فناوری دسترسی رادیویی باز؛ پروژه‌های پرچمدار ستاد اتصال‌پذیری
  • (ویدیو) امکان تماس تصویری بدون نیاز به اینترنت در ایران!